Paràlisi braquial obstètrica

El Dr. Francesc Soldado és especialista en els problemes de l’extremitat superior de l’infant i en la reconstrucció amb tècniques microquirúrgiques de les extremitats dels nens. Al llarg de la seva carrera ha centrat els seus esforços en perfeccionar les estratègies i tècniques de tractament en els camps descrits. Per a això ha visitat i col·laborat amb múltiples centres de referència en el món.

A través d’aquest projecte pretenem donar suport quirúrgic a la població pediàtrica amb problemes ortopèdics de les extremitats que, al seu torn, presenten situació de risc social i/o vulnerabilitat. Oferim tractaments amb més evidència científica i alhora les tècniques més avançades. Tractaments del màxim nivell, però realistes.

 • Preu: 0,00 €
 • 0,00 €
  Per fer una donació puntual pots:
  - Col·laborar a través de BIZUM® amb el Codi de campanya: 03318. Veure Guia de pagament amb BIZUM®.
  - Fer una transferència bancària de la quantitat que hagis seleccionat prèviament, al número de compte: ES81-2100-8650-91-0200218688
  Un cop rebuda la seva sol·licitud de subscripció, ens posarem en contacte amb vostè.
 • En compliment del què disposa la LOPD, queda informat que les dades personals que aquí es recullen en el present document seran tractades per HM Nens amb domicili en carrer Consell de Cent, 437, 08009 Barcelona, amb la finalitat de garantir l'adequat manteniment, compliment i control del desenvolupament del procediment. Qualsevol interessat podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sol·licitant-ho per escrit dirigit a la Direcció Mèdica de HM Nens a l'adreça anteriorment indicada, mitjançant sol·licitud escrita acompanyada de còpia de l'DNI de l'interessat o representant legal. De tot això s'informa en compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Altres projectes