HM Delfos

L’Hospital HM Delfos és un centre integral mèdic-quirúrgic dotat amb la última tecnologia i que compta amb una àmplia cartera de serveis, convertint-lo en un dels hospitals privats de referència a Barcelona i Catalunya.

Recentment, la històrica Clínica Delfos ha complit 50 anys de trajectòria i compta amb Nous equips de professionals mèdics de primera línia, passant a formar part dels més de 350 treballadors.

A partir d’ara, HM Delfos, anterior Clínica Delfos, s’integra a l’estructura de HM Hospitales que funciona com a un complexe sanitari integrat i en coordinació amb la resta dels 14 hospitals, 3 centres integrals d’alta especialització en Oncologia, Cardiologia i Neurociències; i també amb els 21 policlíniques que conformen el Grup HM Hospitales.

Procurar la millor salut per als pacients mitjançant un tracte proper i de qualitat és la raó de ser del nostre centre. L’Hospital va obrir les seves portes fa més de 50 anys i des d’aleshores gràcies al nostre afany de superació i a les pròsperes aliances, hem anat creixent de la mà de nombrosos professionals que dia rere dia aporten la seva experiència i professionalitat al nostre saber fer.

HM Delfos és un hospital de referència dins de la sanitat privada de Catalunya, on oferim el millor servei assistencial als nostres pacients donant solucions a les seves necessitats mèdiques.

Apostem per la qualitat assistencial i l’eficiència com a base de la nostra filosofia. L’atenció integral del pacient és la nostra vocació, doncs els nostres pacients són i han estat sempre, el motor que ens impulsa a seguir treballant i innovant.

A HM Delfos disposem de nous equips de professionals, de la més alta tecnologia i amb una voluntat de progrés continu que ens permet aplicar els últims avanços en medicina per aconseguir superar tots els nostres reptes. Gràcies a tots els professionals que fan possible el nostre compromís.

HM Sant Jordi

El passat abril de 2019, HM Hospitales va anunciar l’adquisició de més del 75% de l’accionariat de la històrica Clínica Sant Jordi de Barcelona.

Així doncs, la Clínica Sant Jordi passarà a denominar-se HM Sant Jordi i es converteix en el segon centre hospitalari de HM Hospitales a la Ciutat Comtal, amb l’objectiu de conformar un projecte assistencial, docent i investigador similar al que el Grup disposa a la Comunitat de Madrid. 

El president de HM Hospitales, el Dr. Juan Abarca Cidón, destaca que, “la incorporació de la Clínica Sant Jordi suposa un pas molt important dins del nostre objectiu per a construir un projecte assistencial d’excel·lència a Barcelona.

Aquest centre, referent durant gairebé un segle per la seva qualitat, solvència i gestió, es veurà reforçat amb un Pla Director que, juntament amb l’Hospital HM Delfos, ens permetrà incrementar i millorar la nostra oferta assistencial a la Ciutat Comtal.”

El que fins ara ha estat el president del Consell d’Administració i conseller delegat de la Clínica Sant Jordi, el Dr. Josep Cararach, mantindrà la seva vinculació assistencial a través de l’Institut Cararach al futur centre. D’altra banda, la resta de l’actual equip de direcció romandrà lligat a l’Hospital i en dependència directa del Dr. Joan Sala, director territorial de HM Hospitales a Catalunya.