Salut Psicosocial

La pobresa exposa els nens a nombrosos factors de risc que comprometen la seva qualitat de vida i funcionament psicològic. L’evidència empírica indica major fragilitat emocional, menor acompliment intel·lectual i pitjor execució acadèmica en nens que es desenvolupen en situació de pobresa extrema.

La Fundació HM Obra Social Nens té en compte que la salut emocional dels nens en situació de vulnerabilitat es veu disminuïda en comparació a altres, i que, tot i estar prevista per la salut pública del nostre entorn, no és suficient a causa de les llargues llistes d’espera i distància entre les sessions.

Atès que el cost d’un any de teràpia de psicologia és molt elevat, i que, encara que sigui de forma insuficient, està cobert per la salut pública, per a aquest projecte en concret en el curs 2020-2021 ens proposem donar continuïtat als nens que ja van començar tractament en anys anteriors.

 • Preu: 0,00 €
 • 0,00 €
  Per fer una donació puntual pots:
  - Col·laborar a través de BIZUM® amb el Codi de campanya: 03318. Veure Guia de pagament amb BIZUM®.
  - Fer una transferència bancària de la quantitat que hagis seleccionat prèviament, al número de compte: ES81-2100-8650-91-0200218688
  Un cop rebuda la seva sol·licitud de subscripció, ens posarem en contacte amb vostè.
 • En compliment del què disposa la LOPD, queda informat que les dades personals que aquí es recullen en el present document seran tractades per HM Nens amb domicili en carrer Consell de Cent, 437, 08009 Barcelona, amb la finalitat de garantir l'adequat manteniment, compliment i control del desenvolupament del procediment. Qualsevol interessat podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sol·licitant-ho per escrit dirigit a la Direcció Mèdica de HM Nens a l'adreça anteriorment indicada, mitjançant sol·licitud escrita acompanyada de còpia de l'DNI de l'interessat o representant legal. De tot això s'informa en compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Altres projectes