Salut visió

La detecció i correcció, si cal, dels defectes visuals en la infància és un objectiu específic de salut contemplat en els programes de seguiment dels nens i nenes. El valor d’aquestes accions preventives i correctives rau en la consecució del normal desenvolupament intel·lectual i psíquic que suposa una correcta visió.

Dins dels programes de seguiment de la salut en la infància, es defineix la necessitat d’una revisió oftalmològica de forma periòdica a partir els 18 – 24 mesos d’edat. La xarxa pública d’atenció a la salut infantil no contempla revisions rutinàries oftalmològiques per especialistes en aquest camp.

Les despeses corresponents a les lents correctores, mentre sigui necessari, seran aportats de forma directa per VistaÓptica, qui donarà aquestes lents gràcies a un conveni col·laborador entre les dues entitats.

 • Preu: 0,00 €
 • 0,00 €
  Per fer una donació puntual pots:
  - Col·laborar a través de BIZUM® amb el Codi de campanya: 03318. Veure Guia de pagament amb BIZUM®.
  - Fer una transferència bancària de la quantitat que hagis seleccionat prèviament, al número de compte: ES81-2100-8650-91-0200218688
  Un cop rebuda la seva sol·licitud de subscripció, ens posarem en contacte amb vostè.
 • En compliment del què disposa la LOPD, queda informat que les dades personals que aquí es recullen en el present document seran tractades per HM Nens amb domicili en carrer Consell de Cent, 437, 08009 Barcelona, amb la finalitat de garantir l'adequat manteniment, compliment i control del desenvolupament del procediment. Qualsevol interessat podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sol·licitant-ho per escrit dirigit a la Direcció Mèdica de HM Nens a l'adreça anteriorment indicada, mitjançant sol·licitud escrita acompanyada de còpia de l'DNI de l'interessat o representant legal. De tot això s'informa en compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Altres projectes