Salut dental

Els problemes que s’observen amb major freqüència entre la població infantil de famílies amb escassos recursos econòmics són la càries dental i la maloclusió dental.

Les intervencions necessàries per a una correcta salut dental, preventives o curatives, no estan contemplades per la salut pública del nostre entorn. A més, l’elevat cost dels tractaments privats no és accessible per a aquelles famílies desfavorides i en situació d’exclusió social que posseeixen escassos recursos.

Per això, la Fundació creu de forma prioritària i important donar solució a aquest tipus de casos en què la família no disposi de recursos suficients per afrontar aquests tractaments.

El present projecte va dirigit exclusivament a aquells menors d’edat que necessiten intervenció necessària per a una correcta salut dental, ja sigui preventiva o curativa. Un altre requisit és que pertanyin a famílies en situació de vulnerabilitat social, les quals no poden fer front a les despeses que ocasionen aquests tractaments no assumits per la sanitat pública.

Amb 75€ resolem la càries dental d’un nen amb discapacitat.

 

 

Altres projectes