Salut dental

És el projecte de major envergadura de la Fundació HM Obra Social Nens. Els problemes que s’observen amb més freqüència entre la població infantil de famílies amb escassos recursos econòmics són la mala higiene bucal i les càries dentals.

Les intervencions necessàries per a una correcta salut dental, preventives o curatives, no estan coberts per la salut pública del nostre entorn. A més, l’alt cost d’aquests tractaments privats no és accessible per a aquelles famílies desfavorides i en situació d’exclusió social que posseeixen escassos recursos.

Per això, la Fundació HM Obra Social Nens creu de manera prioritària i important donar solució a aquest tipus de casos en què la família no disposi de recursos suficients per afrontar aquests tractaments.

 • Preu: 0,00 €
 • 0,00 €
  Per fer una donació puntual pots:
  - Col·laborar a través de BIZUM® amb el Codi de campanya: 03318. Veure Guia de pagament amb BIZUM®.
  - Fer una transferència bancària de la quantitat que hagis seleccionat prèviament, al número de compte: ES81-2100-8650-91-0200218688
  Un cop rebuda la seva sol·licitud de subscripció, ens posarem en contacte amb vostè.
 • En compliment del què disposa la LOPD, queda informat que les dades personals que aquí es recullen en el present document seran tractades per HM Nens amb domicili en carrer Consell de Cent, 437, 08009 Barcelona, amb la finalitat de garantir l'adequat manteniment, compliment i control del desenvolupament del procediment. Qualsevol interessat podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sol·licitant-ho per escrit dirigit a la Direcció Mèdica de HM Nens a l'adreça anteriorment indicada, mitjançant sol·licitud escrita acompanyada de còpia de l'DNI de l'interessat o representant legal. De tot això s'informa en compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Altres projectes