Les donacions puntuals de moltes persones fan que puguem arribar una mica més lluny. Si vols fer un donatiu, pots destinar-ho al projecte de la Fundación HM Obra Social Nens amb el que més identificat et sentis. També pots col.laborar amb nosaltres de forma periòdica.

No t’ho pensis més, anima’t!

:

Consulta aquí les condicions de Desgravació fiscal per la teva donació a la Fundación HM Obra Social Nens

Info. Desgravación fiscal FHMOSN_CAT_

:

 • Precio: 0,00 €
 • 0,00 €
  Per fer una donació puntual pots:
  - Col·laborar a través de BIZUM® amb el Codi de campanya: 03318. Veure Guia de pagament amb BIZUM®.
  - Fer una transferència bancària de la quantitat que hagis seleccionat prèviament, al número de compte: ES81-2100-8650-91-0200218688
  Un cop rebuda la seva sol·licitud de subscripció, ens posarem en contacte amb vostè.
 • En compliment del què disposa la LOPD, queda informat que les dades personals que aquí es recullen en el present document seran tractades per HM Nens amb domicili en carrer Consell de Cent, 437, 08009 Barcelona, amb la finalitat de garantir l'adequat manteniment, compliment i control del desenvolupament del procediment. Qualsevol interessat podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sol·licitant-ho per escrit dirigit a la Direcció Mèdica de HM Nens a l'adreça anteriorment indicada, mitjançant sol·licitud escrita acompanyada de còpia de l'DNI de l'interessat o representant legal. De tot això s'informa en compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.
 • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.