Sol·licitar cita telefònicament

Pots concertar cita per telèfon
93 523 05 55

Agraïm la decisió de venir a visitar-te a les consultes dels nostres professionals. Et recomanem que consultis el nostre quadre mèdic per tenir més informació sobre els diferents especialistes.

Cita online

HM Hospitales informa que ja pots gaudir de la nova plataforma de citació online dins el
Portal del Pacient d’HM Hospitales

Aquest canvi permetrà que, mitjançant aquesta plataforma (a través del web i l’APP d’HM Hospitales), tu i la teva família pugueu accedir a molts més serveis online, a més de la citació en línia. I, sobretot, accediràs amb més seguretat tant per a tu com per les teves dades mèdiques.

App de HM Hospitales

L’App d’HM Hospitales és una eina de comunicació que pretén facilitar als usuaris d’HM Hospitales la gestió de la majoria dels processos d’informació clínica que ofereix la companyia. D’aquesta manera a través del mòbil o la tablet, qualsevol dels nostres pacients podrà, d’una manera senzilla i intuïtiva, sol·licitar i modificar les cites amb els nostres especialistes, consultar i descarregar els seus informes clínics en qualsevol moment o gestionar els afiliats i beneficiaris de la compte com a usuari d’HM Hospitales. Tot això i molt més, ja disponible en la teva App d’HM Hospitales.

Accedir a la cita online 

Descarrega-la ja!

Si vols concertar una visita, pots fer-ho de diverses maneres:

Demana la teva cita ja a través del Portal del Pacient de HM Hospitales

Cita per WhatsApp

Ara, les teves cites també per WhatsApp.

Et presentem a SANA – El teu Assistent Virtual per a cites online a WhatsApp

La SANA t’ajudarà a demanar la teva cita online d’una manera segura, senzilla i àgil.

Per començar a utilitzar aquest nou servei, simplement has d’estar registrat com a Usuari de HM Hospitales. Si encara no ho ets, ho pots fer aquí

Un cop registrat com a Usuari HM, ja pots demanar la teva cita amb l’ajuda de SANA:

Al següent vídeo, t’expliquem com pots sol·licitar la teva cita a través de SANA:

Sol·licitar cita presencialment

En pacients que es visiten periòdicament en un servei, una opció senzilla és concertar la següent visita a la sortida de la consulta . D’aquesta manera no serà necessària cap gestió posterior.