El “reset” dels nostres professionals en l’epidèmia Covid19

Des de fa 4 setmanes, un grup de gairebé 50 professionals de HM Nens, format per pediatres, infermeres i auxiliars estan treballant en HM Delfos per donar suport al gran volum de pacients que ha generat l’epidèmia per Covid19 i que ha canviat en gran manera el funcionament dels hospitals.

Els espais de HM Delfos s’han modificat, incrementant de manera espectacular l’ocupació i els llits i poder atendre els pacients propis i als derivats des de la sanitat pública (Hospital Vall d’Hebron). Aquesta ampliació material dels espais no hagués tingut sentit sense l’esforç de molts professionals que han augmentat els seus horaris i torns i sense el suport que des HM Nens hem donat al nostre hospital “germà”.

Els professionals de HM Nens han hagut de fer un esforç per actualitzar-se en atendre pacients adults, en un context hostil com és aquesta epidèmia, i fer una medicina que està allunyada de la Pediatria.

A l’igual que fa uns dies ens ho relatava el Dr. Siurana, avui volem compartir una entrevista realitzada a la Dra. Gemma Talló i que il·lustra les seves vivències d’aquests dies. És un relat emocionant, no us ho perdeu!

Estem molt orgullosos de tots els nostres professionals, de la seva capacitat de treballar en equip i adaptar-se a condicions de treball difícils i inesperades.

Entrevista Dra. Talló