Professionals sanitaris de HM Nens desplaçats a HM Delfos per donar suport a l’epidèmia Covid19

Des d’aquesta setmana, uns quants dels nostres professionals (pediatres, infermeres i auxiliars) es desplacen diàriament a HM Delfos per donar suport als professionals que atenen adults, donada la situació generada per l’epidèmia per covid19.

D’aquesta manera podem contribuir a pal·liar les dificultats que travessen els hospitals dedicats a l’atenció d’adults en aquests moments tan complicats.

En HM Nens seguim funcionant amb serveis mínims, però intentant resoldre tots els problemes de salut que els nens i nenes puguin presentar aquests dies. Per això, encara que les consultes només estan funcionant per a casos que necessiten ser valorats i no poden esperar, Urgències es manté oberta 24 hores i donem atenció telefònica també a qui ho necessita.

Afortunadament aquesta epidèmia no està originant casos complicats en la majoria de pacients pediàtrics. Gràcies a això, i a la contenció que esteu fent les famílies, seguint les indicacions de quedar-se a casa, els pediatres podem diversificar la nostra atenció en aquests moments d’alerta sanitària.

Agraïm enormement la comprensió de les famílies davant aquest escenari i especialment als nostres professionals per la seva dedicació i compromís amb la salut de tota la població.