Polseres solidàries per dolços somnis

polsera-solidaria

Iniciem una campanya que ens fa molta il·lusió. En col·laboració amb Looking For, que participa amb nosaltres de forma desinteressada, posem a la venda les nostres polseres solidàries.

Les polseres han estat dissenyades especialment per a aquesta ocasió per Eli Vilana i estan confeccionades artesanalment amb fil Mokuba de color rosa pastís, al qual se li han afegit una lluna i una xapa de l’Obra Social, en plata.

La lluna vol simbolitzar els somnis que molts nens i nenes no tenen. Sabem que fins al 30% dels nens pateixen d’insomni, en molts casos provocat per circumstàncies familiars complexes. Un dels programes de la nostra Obra Social està dedicat precisament a l’atenció psicològica d’aquests nens vulnerables.

És important saber que tots els beneficis obtinguts amb aquesta campanya de polseres solidàries aniran destinats a aquest projecte d’atenció psicològica.

Pots comprar-la online des de ja mateix i aviat físicament també a les recepcions de l’hospital.

Aviat s’acosten festes familiars i pot ser una excusa per a un petit detall per a una amiga, una filla o una mare. És un bonic i delicat regal amb el qual a més contribueixes a una causa que ens necessita. T’animes?

 

Compra aquí la teva polsera solidària

Informació sobre el projecte d’atenció psicosocial Obra Social