Laboratorios Ferrer fa una donación de comprimits d’omega 3

Recentment els Laboratoris Ferrer, dins de la Campanya “Intelecto”, han elaborat en format especial uns comprimits d’Omega 3 per l’Obra Social de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona, a través del qual podrem millorar el nivell de salut d’alguns menors.

Els àcids grassos Omega3 es troben principalment en el peix blau. El seu consum, entre dos i tres cops a la setmana, ens assegura una protecció eficaç davant de certes dolències. Però, què fer quan la ingesta d’Omega3 és insuficient?

Laboratoris Ferrer ha desenvolupat uns comprimits en forma de caramel que tenen el seu origen en una matèria prima d’òptima qualitat: l’anxoveta de l’Oceà Pacífic. Es tracta d’una espècie de peix blau que com a conseqüència de la seva mida petita i d’un cicle vital curt, gairebé no acumula contaminants ambientals.

Gràcies a la col·laboració dels  Laboratoris Ferrer, l’Obra Social de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona el podrà distribuir a aquells centres i famílies amb menors vulnerables, en situació de risc, que degut a la manca d’ingesta de peix, requereixen d’aquest suplement, beneficiant-los amb un correcte desenvolupament i funcionament del cervell.