Logo MDBLa gestió del laboratori és realitzada per MDB Laboratori d’Anàlisi Clíniques, que té una unitat permanent en les nostres instal·lacions.

El laboratori està situat a la 2a planta de l’Àrea Central, al carrer Consell de Cent 437.

Per què fer l’extracció amb nosaltres?

  • El moment de l’extracció de sang pot ser complicat especialment per als més nens i les nenes. El nostre personal està específicament format des del punt de vista tècnic i emocional per atendre els més petits de la casa.
  • Tenim molt en compte el volum corporal infantil i en conseqüència utilitzem microtècniques per poder limitar la quantitat de sang a extreure.
  • Els valors de referència dels diferents marcadors i substàncies que es mesuren estan adaptats a la població pediàtrica, evitant errors en les avaluacions si es prenen com a referència els valors dels adults.
  • Potenciem l’autoestima dels nens i nenes, perquè puguin gestionar millor la por i l’aversió a un moment dolorós. Els nostres diplomes a la valentia són molt apreciats!

La realització d’extraccions i lliurament de mostres es realitza de dilluns a divendres feiners de 8 a 20 h (*)

Si vols consultar els resultats de les analítiques, has d’introduir els codis que t’han proporcionat en el mateix laboratori en el moment de l’extracció en aquesta pàgina.

Pàgina web de MDB

(*) Els pacients assegurats per DKV tenen un horari diferent d’extraccions i un circuit diferent per visualitzar els resultats de les analítiques.

 

diploma-mes-valenta diploma-mes-valent


Demanar visita

ENS POTS TROBAR A:

Consell de Cent, 437
Tel. 935 230 555 / 901 088 214
Fax 93 265 50 17