Aquest Servei el trobareu a l’Àrea de Consultes Externes I, al Carrer Roger de Flor, 151, 4a planta.

 

Nen Viatger

Viatjar arreu del món sol o amb la família sempre és una experiència irrepetible. Però, sens dubte, viatjar amb nens petits presenta, a més, reptes especials.

Per això, aconsellem la visita prèvia de tota la família, amb dos mesos d’antel·lació preferiblement, per rebre informació sobre consells generals i programar amb temps els aspectes sanitaris del viatge:

  • Vacunacions prèvies
  • Vestuari i clima
  • Sistemes d’assistència sanitària del país
  • Mesures de prevenció de malalties (aigua, aliments, insectes)

A més, en tornar al nostre país, s’ha de tenir una cura especial, ja que poden manifestar-se malalties poc freqüents que necessiten atenció mèdica especialitzada immediata.

 

Adopcions

Després que una família a près la decisió d’adoptar un nen, la nostra consulta ofereix suport i informació sobre els dubtes que pugin sorgir abans del procés d’adopció, així com la revisió de les dades clíniques i l’historial del nen procedents del seu país d’origen.

Per altra banda, es recomana que tots els petits adoptats que arriben al nostre país passin un exàmen mèdic exhaustiu per conèixer-ne l’estat general de salut, detectar malalties greus i carències en el seu desenvolupament, actualitzar el calendari vacunal i trobar qualsevol classe de patologia importada per donar-hi una solució el més aviat possible.

 

Patologia Tropical

Els viatges a països tropicals o subtropicals i els moviments poblacionals són algunes de les causes que produeixen malalties inexistents al nostre medi.

El diagnòstic precoç i el tractament més adequat basat en un coneixement actualitzat d’aquesta mena de patologia són els objectius d’aquesta consulta.


Demanar visita

QUADRE MÈDIC

ENS POTS TROBAR A:

Carrer Roger de Flor, 151
Tel. 935 230 555
Fax 93 265 50 17