VII Trobada Pediàtrica Solidària | Fundación HM Obra Social Nens

La Trobada se celebrarà el proper divendres 12 de novembre a les 9:00h al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i es retransmetrà en directe a través de la plataforma Zoom.

Aquest any, farem un recorregut pels aspectes que més preocupen als adolescents i els seus pares, especialment, després d’haver viscut una pandèmia.

Patologies psicosomàtiques i psicològiques per Covid: Pre i post confinament, Xarxes socials i addiccions no farmacològiques o les infeccions de transmissió sexual, seran alguns dels temes que tractarem.

Comptarem amb una ponència especial per presentar el ‘Observatorio de la Obesidad en la Adolescencia’, un projecte impulsat per HM Hospitales en col·laboració amb la ‘Càtedra Farmacoeconomia de l’Obesitat i Risc Cardiovascular’, que conformen des 2019 la Fundación de Investigación HM Hospitales i Novo Nordisk Pharma.

Us recordem que es tracta d’una jornada científica i solidària adreçada a professionals de la salut; i estarà acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i el Sistema Nacional de Salut.

Aquesta trobada s’organitza amb la intenció de visibilitzar la Fundació HM Obra Social Nens i obtenir fons per als diversos projectes que porta a terme, basant-nos en continguts científics i de qualitat preparats i exposats pels nostres professionals. L’aportació mínima que es requereix és de 30 euros en concepte de donació i se li farà lliurament de l’certificat de donacions corresponent per a la seva bonificació tributària.

Esperem la vostra assistència!

 

Inscriu-te aquí si vols assistir presencialment:

https://bit.ly/2YPcHGB

Inscriu-te aquí si vols assistir virtualment:

https://bit.ly/3viiU9M

Consulta el programa complet, fent clic aquí
VII Encuentro pediátrico solidario