HM Dental Center inaugura un innovador espai a l’Eixample de Barcelona

Barcelona, 5 d’octubre de 2021. HM Dental Center inaugura un innovador espai odontològic a l’Eixample de Barcelona amb l’objectiu de poder cobrir la creixent demanda de persones adultes, joves i adolescents. D’aquesta manera, el servei d’odontologia i cirurgia bucal, oral i maxil·lofacial d’HM Hospitales podrà mantenir la cura de la salut bucodental dels pacients de l’Hospital HM Nens i cobrir totes les seves necessitats.

Les instal·lacions d’HM Dental Center recentment estrenades es troben al carrer Aragó, 390-394 (cantonada amb carrer Roger de Flor, 190) i ocupen una superfície de 220m², albergant 4 boxes odontològics complets i una sala quirúrgica apta per realitzar qualsevol procediment de cirurgia oral i implantologia.

HM Dental Center a Barcelona està dirigit pels Drs. Oriol Cantó i Xavier Gimeno. El Dr. Cantó assegura que el nou centre suposa “un pas més
d’HM Hospitales en l’atenció de la salut bucodental, ja que ens permet donar més visibilitat a la feina que ja es fa des de fa temps en els serveis d’odontologia d’alguns hospitals del Grup atenent els pacients en totes les especialitats i, sobretot, realitzant tractaments d’alta complexitat i prosseguir amb la cura del pacient pediàtric, un cop ja no pot ser atès a
HM Nens per la seva edat”.

Per la seva banda, el Dr. Gimeno explica que “disposar de la darrera tecnologia digital existent en l’àmbit de l’odontologia i compartir l’experiència amb els diferents professionals és un enorme benefici pel pacient, ja que pot ser tractat de manera multidisciplinària amb les tècniques més innovadores i menys invasives”.

Tecnologia d’avantguarda

HM Dental Center ofereix atenció en totes les especialitats: odontologia conservadora i preventiva, periodòncia, ortodòncia convencional i invisible, endodòncia, cirurgia oral i maxil·lofacial, pròtesi dental i implantològica i estètica dental i facial. Així mateix, el nou centre està equipat amb tecnologia d’avantguarda, el que facilita diagnòstics més ràpids i precisos, tractaments més eficaços i més comoditat per a l’usuari.

En aquest sentit, es disposa de CBCT 3D i Escàner Intraoral d’última generació i està previst incorporar pròximament la impressió 3D per a la confecció d’algunes pròtesis, guies quirúrgiques, fèrules de descàrrega, etc. A més, l’equip de professionals està preparat per aplicar tècniques que estan resultant molt útils en odontologia com és la sedació conscient. Aquest mètode de relaxació permet tractar al pacient de manera més còmoda i efectiva, estant especialment indicat per a les persones amb necessitats especials (autisme, altres discapacitats intel·lectuals, ansietat, fòbia, etc.).

D’aquesta manera, les instal·lacions d’HM Dental Center estan preparades per abordar casos complexos que requereixin cirurgia oral, periodontal i maxil·lofacial i implantologia. En aquesta especialitat, es duu a terme la reconstrucció òssia de pacients amb marcada atròfia dels ossos maxil·lars mitjançant empelts ossis, càrrega immediata d’implants, implants zigomàtics o empelts en on-line, entre d’altres tècniques.

Una xarxa més àmplia
L’obertura del nou espai d’HM Dental Center a Barcelona permet ampliar la xarxa ja existent a Barcelona, ja que es suma al servei d’odontologia i cirurgia bucal, oral i maxil·lofacial de l’Hospital HM Sant Jordi i la Policlínica HM Sant Andreu. Durant els propers mesos, aquesta xarxa seguirà ampliant-se, ja que es preveu incorporar nous HM Dental Center a l’Hospital HM Nou Delfos i en les policlíniques HM Collblanc i HM Viladecans. D’aquesta manera, s’incrementarà també el nombre a la resta d’Espanya ja que, a Madrid, el Grup ofereix aquest servei en els hospitals universitaris HM Sanchinarro i HM Puerta del Sur.

HM Dental Center és la divisió odontològica d’HM Hospitales que treballa per unificar criteris i serveis d’assistència als centres del Grup. En aquest sentit, el director territorial d’HM Hospitales a Catalunya, Dr. Joan Sala, assenyala que “amb aquesta tasca, HM Dental Center permet oferir a tots els pacients d’HM Hospitales protocols definits i unificats tant en diagnòstic com en atenció assistencial i terapèutica sota la supervisió d’un equip de professionals, la formació altament especialitzada dels quals els permet abordar tractaments complexos i atendre pacients que, per les seves característiques, necessiten d’una cura especial” i afegeix que “per a nosaltres, l’obertura del nou centre és especialment rellevant perquè ens permet donar continuïtat al pacient que deixa de ser nen i es converteix en jove i, posteriorment, en adult. Així, calculem poder incrementar la nostra activitat i atendre al voltant de 700 pacients aquest primer any”.

NP HM DENTAL CENTER OK (Catalá)