Top 100 millors metges de país

Per tercer any consecutiu, el mitjà de comunicació El Español ha fet un llistat amb els millors metges de país, entre els quals hi ha el Dr. Francisco Soldado, cap de Traumatologia i Ortopèdia a HM Nens. El Dr. Soldado és un professional punter en la seva especialitat, amb reconeixement internacional i múltiples publicacions científiques en revistes de tot el món, al mateix temps que molt estimat pels seus pacients.

A Espanya no hi ha cap rànquing elaborat per un organisme independent que permeti consultar el rendiment dels facultatius de les diferents especialitats. Aquest llistat elaborat, reuneix els 100 metges més destacats del nostre país, que s’afegeix a el rànquing d’hospitals públics i privats que també s’ha publicat des de 2018.

Per escollir els especialistes s’han tingut en compte els seus càrrecs en diferents hospitals, la seva inclusió en altres rànquings -com la llista Forbes o directori mèdic de Top Doctors, que recull opinions dels usuaris- o els reconeixements que han rebut durant la seva trajectòria tant a nivell nacional com internacional.

S’han dividit en 22 categories, en funció de les diferents especialitats. En el llistat podem trobar a altres professionals que presten els seus serveis en diferents centres d’HM Hospitales, la qual cosa és un motiu de satisfacció pel grup i que va en la línia d’oferir als pacients una assistència de gran qualitat i excel·lència. Enhorabona als nostres professionals!

Més informació: https://www.elespanol.com/ciencia/salud/20201013/mejores-medicos-espana-especialidades/524947953_0.html