Sant Jordi a l’Hospital de Nens #SantJordiFHNB

Dilluns que ve 23 celebrem un any més Sant Jordi. Estem emocionats per les múltiples activitats que estem organitzant aquest any, contagiats per aquesta explosió de la primavera, que sembla que arrenca amb tot el seu esplendor!

Entre totes les activitats programades la que ens fa més il·lusió és la presentació del conte infantil “La festa dels colors” un llibre per als més petits de la casa en què es ressalten valors com l’amistat i la inclusió.

No solament és un conte preciós, sinó que marca l’inici del projecte d’humanització de l’hospital, que comportarà una redecoració de diverses zones on són atesos els nens i les nenes.

“La festa dels colors” es posarà a la venda coincidint amb la Diada de Sant Jordi el proper dilluns 23, encara que posteriorment podrà comprar-se en les recepcions de l’hospital.

Els beneficis seran íntegres per a l’Obra Social de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona.

Agraïm immensament a l’empresa Caramel la creació i la cessió del conte, que és el nostre primer llibre autoeditat, i com no podia ser d’altra manera, de caràcter solidari.

La presentació serà el mateix dilluns 23 a les 12h del migdia a Consultes Externes III. Comptarem amb la presència de l’actor Pep Planas, que farà una lectura del conte per a totes les persones que vulguin assistir-hi. Esteu tots convidats!

 

Altres activitats per Sant Jordi

– La tarda del dijous 19 tornarem a comptar amb la presència del Drac Artcai, que vindrà a compartir la seva història a Consultes Externes.

– També el dia 19 a la tarda presentarem la 2ª Edició del Manual de Pediatria realitzat per la Fundació Hospital de Nens de Barcelona. La presentació tindrà lloc a Sitges, durant la celebració del Congrés de la Societat Espanyola d’Urgències de Pediatria (SEUP).

– Està en marxa un concurs de dibuix i de poesia. Podeu lliurar els vostres dibuixos i poesies en les recepcions de l’hospital. En el cas dels dibuixos, també poden pujar-se a Instagram. Els guanyadors rebran uns fabulosos lots de llibres. Consulta aquí les bases

– Estem escrivint un conte col·lectiu a Consultes Externes III. T’animes a escriure una part?

Rodi Motor Services torna a col·laborar amb nosaltres en la 2ª Edició de la Setmana del Llibre de Rodi Motor Services. Recolliran llibres en els seus tallers que després distribuirem entre col·lectius vulnerables. No et perdis el seu vídeo

– El mateix dilluns 23 en horari de matí i tarda uns personatges molt especials ajudaran als nostres petits en un taller per fer punts de llibre.

– Per primera vegada el dia de Sant Jordi tindrem una parada de llibres i roses al Passeig de Sant Joan (cantonada Consell de Cent). Busca’ns! Tindrem a la venda “La festa dels colors”, 7 contes cedits per Fragmenta editorial, el llibre “Diari de una mamá pediatra” de la Dra. Amalia Arce. També podràs trobar la polsera solidària, i com no! precioses roses vermelles. Ens ajudaran a la parada membres del Rotary Club Alba de forma altruista.

Recorda que tots els beneficis recollits a la parada de llibres i roses aniran destinats als projectes de l’Obra Social.

Esperem comptar amb la vostra presència. Feliç Diada de Sant Jordi!