Recerca en Alimentació i Salut: Plataforma Tecnològica Food For Life

PTF4LS

Hem rebut a l’hospital recentment a la Sra. Núria Maria Arribas, secretària de la Plataforma Tecnològica Food For Life-Spain.

La Plataforma Tecnològica Food For Life-Spain és un espai que pretén dinamitzar la recerca, el desenvolupament i la innovació (R + D + I) en la Indústria de l’Alimentació i Begudes per mitjà de la divulgació del coneixement i de les oportunitats existents.

Per això facilita la col·laboració entre empreses, centres tecnològics i de recerca, administració i finançadors amb el propòsit de generar projectes que permetin a la indústria alimentària situar-se a l’avantguarda de la innovació, d’acord a les necessitats del sector.

A l’hospital s’estan realitzant diferents projectes d’investigació relacionats amb la Nutrició i la intenció és teixir aliances amb altres agents del sector. Per això es van reunir amb representants de la Plataforma Tecnològica Food For Life-Spain, el Dr. Massaguer -Director General de la Fundació Hospital de Nens- i la Dra. Montserrat Rivero, com a representant del Comitè Científic del nostre centre.

Més informació:

Plataforma Food For Life-Spain