Tú ets el motor de la seva imaginació!

Rodi Motor Services ens ha fet entrega de més de 400 llibres solidaris en el marc de la campanya “Tú ets el motor de la seva imaginació”, una iniciativa solidària que s’ha dut a terme del 16 al 23 d’abril per recaptar llibres infantils per a la nostra Obra Social.

Per segon any consecutiu, l’empresa de postvenda d’automòbil, ha convidat els seus clients a portar llibres infantils a qualsevol dels tallers de Rodi Motor Services a Catalunya, amb motiu de Sant Jordi i el dia del llibre.

El Sr. Josep Esteve, Director general de Rodi Motor Services i el Dr. Massaguer, Director General de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona es van reunir aquí a l’hospital fer efectiva l’entrega oficial de llibres. El donatiu es destinarà als nens i nenes que s’atenen cada dia a l’Hospital de Nens de Barcelona, un centre que ofereix una atmosfera lúdica i alegre, que ara comptarà amb nous llibres infantils.

Rodi Motor Services ha aconseguit igualar les xifres de l’any passat i, al mateix temps ha dut a terme la mateixa campanya a la comunitat d’Aragó.

A Catalunya, ens ha escollit per nostra  trajectòria i intensa dedicació a l’assistència, docència i investigació en el camp de la Pediatria.

La campanya s’emmarca dins el programa de Responsabilitat Social Corporativa de Rodi, que el 2017 va donar 8.000 euros a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i va organitzar una recollida d’oli d’oliva per al Banc dels Aliments.

Moltes gràcies Rodi Motor Services!

Més informació:

https://www.rodi.es/

 

rodi-motor