Bon Nadal i feliç 2019!

Nadal-2018

S’apropa de nou el Nadal i recuperem l’esperit d’aquests dies per reivindicar els sentiments d’alegria i solidaritat que hauríen de ser especialment importants en aquestes dates.

Les famílies amb nens i nenes tenen l’oportunitat, gràcies als infants, de recuperar amb més força la il.lusió d’aquestes festes que els petits de la casa disfruten com ningú.

Us recomanem que aprofiteu també aquests dies per compartir temps en família, com sabeu el millor regal que podem fer als nostres fills i filles.

A l’hospital l’activitat es mantindrà… Malauradament hi ha famílies que hauran de passar els dies festius amb nosaltres per problemes de salut dels seus infants. Famílies a les que intentarem acompanyar de la millor manera possible. També estan en els nostres pensaments i accions totes aquelles famílies vulnerables que no tenen recursos per passar un Nadal com el que la majoria de vosaltres coneixeu: per ells mantenim actives campanyes tan antigues  ja per nosaltres com la recollida de joguines (enrecorda’t de deixar-ne una joguina nova com cada any a les recepcions!!).

Tothom que formem aquesta gran família de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona us desitgem un Bon Nadal i un feliç 2019!!