Arriba el Nadal a l’hospital!

Ja tenim el Nadal pràcticament aquí! I durant aquesta setmana veureu com l’aspecte de les nostres Consultes, Urgències i Hospitalització es transformen amb els guarniments propis d’aquestes festes: arbres i pessebres per tot arreu que fan les delícies de petits i grans!

Entre les activitats que destaquem i es produiran durant els propers dies estan:

  • Tió Solidari a Consultes Externes III. El tío arribarà com l’any passat a Consultes Externes el dia 6. Està previst que el tió cagui el dijous 20 pels nens i nenes que ens visitin aquell dia. En aquesta ocasió hem decidit fer un Tió Solidari, i així demanem que els nens i nenes i les seves famílies portin menjar al tió. Com que possiblement no se’l mengi tot donarem aquest “excedent” a famílies beneficiàries de la nostra Obra Social que ho necessitin. Els productes de primera necessitat que no precisin refrigeració són els més demandats: llegums, pasta, llet, oli, conserves, etc.
  • El dimecres 12 de desembre a la tarda ens visitarà un patge reial de SSMM Els Reis Mags d’Orient. Pels que teniu amb antelació clares les idees… aquesta és la vostra oportunitat!! També a Consultes Externes III. Podeu descarregar la Carta als Reis aquí.

Us hi esperem per començar a compartir la màgia del Nadal!