El RCD Espanyol i el FC Barcelona a l’Hospital de Nens per Reis

De forma tradicional els primers equips dels nostres clubs estimats ens visiten els dies de Nadal per tal de repartir somriures i il.lusions entre els nens i nenes que aquests dies han d’estar hospitalitzats.

El passat dimecres dia 2 vam rebre a la plantilla del RCD Espanyol amb Raúl Tamudo, Sergio García, Roberto, Dídac, Marc Roca, Óscar Melendo, Granero, David López, Pedrosa, Edu Frías i del Femení Ayaki i Elba. Els hi acompanyàven el Director d’Àrea Social, Sr. Alberto Ariza i el Conseller, Sr.Mao Ye.

Avui dia 4, un dia abans de la nit de Reis hem rebut la visita d’una part de l’equip blaugrana. Els diferents jugadors i membres de la directiva després de l’entrenament es distribueixen i visiten els diferents hospitals amb unitats pediàtriques de Barcelona i àrea metropolitana. En aquesta ocasió a l’Hospital de Nens hem tingut la sort de comptar amb els jugadors Gerard Piqué, Jordi Alba, Mariona Calventeny i Leila Ouahabi. El Sr. Jordi Pons com a Membre de la Junta Directiva, el Sr. Enric Roca, Patró de la Fundació FCB i la Sra. Cristina Eslava de Protocol i RRII.

Imagineu la il.lusió dels nens i les nenes i les seves famílies en rebre aquesta visita tan especial.

Volem agraïr als dos grans clubs que tinguin aquest detall any rere any i els esperem de nou al 2020!