Els projectes de la Fundación HM Obra Social Nens reben l’impuls de Cars for Smiles

Més de 40 nens i joves de Barcelona van participar el 13 de maig passat a la jornada de ‘supercotxes’ que Cars for Smiles va organitzar a la capital catalana amb l’objectiu de fer passar als petits un divertit dia exercint de copilots d’un cotxe de luxe i recaptar fons per als menors que travessen una situació de vulnerabilitat per malaltia o qualsevol altra causa. Aquesta experiència va servir per recaptar més d’11.300€, que es van destinar als diferents projectes que duu a terme la Fundación HM Obra Social Nens.

Els joves aspirants a pilots es van concentrar a primera hora del matí en un conegut hotel barceloní, on van esmorzar i van ser distribuïts als cotxes de Cars for Smiles. Posteriorment, la caravana va arrencar en direcció al Circuit de Catalunya on van emular Fernando Alonso o Max Verstappen fent diverses voltes al recorregut i una vegada la bandera de quadres va donar per finalitzada la prova, van recuperar forces amb un dinar al pàdoc abans de tornar a Barcelona.

L’associació Cars for Smiles va néixer el 2015 amb la missió d’ajudar la societat i, especialment, la població infantil, a través d’experiències relacionades amb el món del motor i els ‘supercotxes’. D’aquesta manera, han beneficiat més de 400 joves pacients de malalties i condicions difícils, les seves famílies i les entitats dedicades a tenir cura d’ells, tal com l’Hospital HM Nens. En aquest sentit, els nens vulnerables que atén la Fundación HM Obra Social Nens es veuran beneficiats amb els més d’11.300€ recaptats amb aquesta iniciativa, que al final del dia, van millorar els 10.600€ que es portaven a primera hora de la tarda.

La Fundación HM Obra Social Nens i els seus professionals treballen per pal·liar els problemes de salut dental, psicològica i de visió dels nens, així com garantir-ne l’accés a la vacunació necessària que no s’inclou a la calendarització infantil de vacunes de la sanitat pública.

Cars for Smiles manté obertes les donacions per a aquests projectes aquí. Si vols ajudar els qui més ho necessiten, contacta durant aquesta setmana i col·labora!