La Fundació Hospital de Nens de Barcelona participa a la Jornada del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona “Salut 2.0. La xarxa al servei del professionals”

image

El passat 29 de novembre es va dur a terme a la sala d’actes del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona la jornada “Salut 2.0. La xarxa al servei del professionals” amb l’ objectiu d’analitzar com la xarxa pot servir als professionals de la salut en la seva tasca.

La jornada va constar de 3 taules rodones. A la primera, titulada “Noves formes de relació en salut”, diversos professionals van explicar com diferents àmbits sanitaris aborden la relació amb els pacients a través de la xarxa. La segona taula rodona, nomenada “Generant confiança a la xarxa” va tractar temes cabdals com la qualitat dels continguts, la intimitat i els aspectes legals

Finalment, a la taula “Noves experiències 2.0 en salut”, es van presentar 11 experiències demostratives dels nous canals de comunicació 2.0 amb els pacients/ciutadans. La Dra Amalia Arce, membre de l’equip de comunicació de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona, va obrir la sessió presentant l’experiència de la nostra entitat amb la presentació “ De la “gota de llet” a la salut 2.0”

La jornada va ser retransmesa per “streaming” .També es va poder seguir per Twitter amb l’etiqueta #salut20comb

imageimage 1image 2