Actualització 31 març: Serveis mínims deguts a Covid-19

A l’hospital portem treballant molts dies per organitzar-nos de forma adequada i mantenir l’assistència a tots els nens i nenes que ho necessitin en aquests moments d’incertesa.

Estem en una situació dinàmica que genera que canviem circuits i també horaris de forma habitual, per la qual cosa us demanem que consulteu els canvis en el funcionament a les nostres plataformes digitals o contacteu amb nosaltres en cas de dubte.

Per tal de prevenir el contagi pel coronavirus seguim mantenint uns serveis mínims d’atenció sanitària pediàtrica. Avui març 31 actualitzem la informació sobre els diferents serveis, respecte a la informació de dies anteriors. Podeu veure a l’arxiu adjunt els diferents horaris dels serveis.

Recordeu que Urgències oberta 24 hores amb un circuit separat per als pacients que presenten símptomes respiratoris. És important que a l’arribada, detalleu clarament el motiu de consulta. La dotació de personal serà suficient en tot moment per cobrir les necessitats d’atenció de qualsevol problema de salut.

Estem tractant de resoldre moltes de les consultes dels especialistes per telèfon. Si consideres que necessites parlar amb el teu pediatre o especialista, pots escriure un mail a l’servei. L’atenció telefònica es manté i pots utilitzar-la. També hem instaurat a Urgències una plataforma de telemedicina per poder oferir atenció a les famílies a través de videoconsulta.

En els últims dies estem rebent nens i nenes que presenten patologies que han empitjorat a causa de la contenció de les famílies en consultar. És important quedar-se a casa tot el possible, però també saber consultar quan els símptomes es mantenen bastants dies o apareixen signes d’alarma. Tot no és coronavirus.

En el cas d’haver d’acudir a l’hospital, se sol·licita que només vagi un acompanyant amb el / la menor. En el cas de pacients hospitalitzats, igualment només es permetrà un adult acompanyant a cada habitació. Preguem mantinguin la distància de seguretat tant amb els nostres professionals com a les sales d’espera.

A causa de la situació canviant, és possible que aquestes mesures siguin modificades en els pròxims dies. Us agraïm la comprensió i la paciència per les dificultats que us pugueu trobar.

Dotacions CCEE -covid19 31 marzo