V Trobada Solidària: Cuidem les dents

Per cinquè any consecutiu organitzem la Trobada Solidària de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona al Col.legi Oficial de Metges de Barcelona. 

L’objectiu d’aquesta jornada és a través de la ciència, visibilitzar la tasca de l’Obra Social de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona en la cura de la salut de la infància més vulnerable. 

En aquesta ocasió la jornada serà monogràfica sobre Odontopediatria. L’Odontopediatria és una disciplina de la qual cada vegada som més concients de la seva importància, no només durant la infància sino també per la repercussió de la salut oral en la vida adulta. Les oportunitats de formació en aquesta matèria pels professionals de la salut en contacte amb nens i nenes, no sempre són accesibles. 

El recorregut de l’Àrea Dental de l’hospital al llarg de les dècades ens permet presentar-vos un programa de gran qualitat, on podrem compartir coneixements que de ben segur us seran molt útils en la vostra tasca professional.  

Volem convidar-vos a participar en aquesta jornada, el proper dia 17 de novembre. Serà una jornada on ciència i solidaritat caminaran de la mà! 

Us hi esperem!  

Programa

Inscripció