L’Escola de Pares, ara online

Després de l’aturada per la COVID-19, l’Escola de Pares de HM Nens intenta posar-se en marxa per acomiadar aquest curs. Aquest cop ho farem d’una forma diferent a causa de la situació. Malgrat que HM Nens es manté com a centre de lliure exposició a la COVID-19 pensem que la forma d’arribar a el màxim nombre de famílies de forma segura és a través dels esdeveniments en línia. Així doncs, hem organitzat dues xerrades que retransmetrem en directe per a les famílies interessades.

Aquestes activitats formen part de la programació de l’Escola de Pares i són una adaptació dels Punts de Trobada que veníem realitzant cada trimestre. Són activitats obertes i gratuïtes. Amb la inscripció rebreu un link amb el qual connectar-vos en l’horari indicat.

Les 2 activitats previstes són:

  • Dijous 2 de juliol a les 10h: Quan anem a Urgències?

Comentarem els signes i símptomes clínics més freqüents en els nens / es com la febre, els vòmits o la dificultat respiratòria. Com valorar-los i quins són els signes d’alarma a tenir en compte per decidir-nos anar a urgències.

Inscripcions

  • Dijous 9 de juliol a les 10h: Alimentació el primer any de vida.

En aquesta ocasió parlarem de lactància materna i de lactància artificial però també de com introduir els aliments, de quina forma, quines són les necessitats del lactant a mesura que creix, què és un plat saludable, etc.

Inscripcions

Les activitats seran conduïdes per la Dra. Fina Llagostera, pediatra i responsable de l’Escola de Pares.

Si teniu alguna pregunta que voleu que tractem, podeu adreçar-vos a escoladepares@hospitaldenens.com