Què necessitarem si viatgem amb nens?

Quins són els elements essencials que hem d’incloure a la farmaciola de primers auxilis en viatjar amb nens?

El que no ha de faltar mai a la nostra “farmaciola de viatge” són els antitèrmics habituals tipus ibuprofè i paracetamol, un termòmetre, povidona iodada, gases, tiretes, repel·lent de mosquits i crema solar de protecció alta.

Quines precaucions de salut hem de prendre abans de viatjar amb nens, especialment si anem a una destinació internacional?

Quan viatgem tant adults com nens a zones tropicals o endèmiques sempre es fa una visita mèdica a centres especialitzats i es decideix quines vacunes s’han d’administrar segons el país on es viatja, i quines recomanacions prendre, tipus beure aigua embotellada sempre, i emportar-se una farmaciola bastant potent si se sap que no es tindrà accés a farmàcies, que contingui oralsèrum, antibiòtics, per a les diarrees Tiorfan, antitèrmics i repel·lent de mosquits.

Com podem gestionar el malestar i l’ansietat dels infants durant llargs viatges amb avió o cotxe?

Per estar més còmodes hi ha uns coixins per a les cervicals per si es queden adormits. Per fer més amè el viatge es recomana fer parades si se’n va amb cotxe i posar música o utilitzar a estones tablets o “pantalles”.

Si són nens que es maregen amb facilitat, és recomanable evitar lactis i menjars abans del viatge, i portar un suc de fruita i aigua per si el nen demana pel camí i evitar una hipoglucèmia.

Quines mesures de seguretat hem de considerar en viatjar amb nens per assegurar-nos que estiguin protegits i còmodes durant tot el viatge?

Coixí per a les cervicals, les cadires adaptades correctes per pes i mida, cinturó de seguretat, aire condicionat i aigua i sucs per anar hidratant-se, i fer parades si se’n va amb cotxe.