Escola de pares: Programació segon trimestre curs 2011-12

Ja tenim la nova programació per aquest trimestre de l’Escola de Pares.
  • Escola bressol i alternatives quan ens incorporem a treballar. Dijous 9 de febrer de 10,30 a 12h. S’acaba la baixa maternal i moltes famílies es plantejen què fer: escola bressol, cuidador/-a, avis excedència, etc… Les opcions són tan nombroses com famílies hi ha i totes poden ser vàlides. Algunes preguntes sorgeixen: com organitzar les tomes de lactància materna? quines vacunes adicionals podrien estar indicades?
  • Tenim cura de la visió dels nostres fills? Dos ulls per tota una vida. Dissabte 3 de març a les 10,30h. Dos metges oftalmòlegs (Dra. Monés i Dr. Cavero) i tres optometristes (A. Ferrero, N. Forns i I. Sierra) respondran a les qüestions que us puguin interessar. Per què cal tenir cura de la visió? L’ull neix madur o té un procés de desenvolupament? Com poder evitar el contagi de les conjuntivitis? Quins són els defectes de refracció? Aquestes i moltes altres preguntes tindran resposta.
Recorda que la inscripció és gratuïta però cal confirmar assistència per controlar l’aforament. Si estàs interessat pots escriure un e-mail a l’Escola de Pares: escoladepares(arroba)hospitaldenens.com o dirigir-te a la recepció del Servei de Pediatria del nostre hospital. Anima’t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *