Videoconsulta HM Nens

HM Nens posa a la teva disposició, un equip de professionals que et permetran resoldre els dubtes que tinguis sobre la salut del teu fill/a en temps real, sense esperes ni desplaçaments, consultant al teu especialista des de qualsevol dispositiu. 

Accedeix a la plataforma, escull l’horari que millor s’adapti a les teves necessitats i contacta amb el teu especialista quan ho necessitis. 

Aquest servei està disponible tant per als nostres pacients habitual com per a aquelles persones que busquin una segona opinió mèdica. 

Tingues present que la consulta online és un complement a les consultes presencials habituals i no les substitueix en la seva totalitat. 

 

Per a demanar una videoconsulta amb el teu especialista, 

SOLICITAR INFO

Hospitalització Domiciliària

Continuar amb les atencions més enllà de l’estància hospitalària és un dels procediments que duem a terme desde fa més d’una dècada.

Existeixen moltes situacions en les que un nen o nena poder seguir el seu tractament i cures al seu domicili amb la supervisió del nostre equip de professionals.

En el teu cas, abans de l’alta hospitalària, els nostres professionals et donaran suport per a donar-te d’alta a la nostra plataforma de Telemedicina. Utilitza el codi d’usuari (email) i contrassenya que t’ha proporcionat el nostre equip.

SOLICITAR INFO

Salut escolar

L’escola és un espai on els nostres nens i nens es passen moltes hores. La salut no entén d’horaris i en ocasions, poden aparèixer problemes o accidents inesperats, en horari escolar.

Les malalties cròniques estan presents a la infància i això no pot evitar assistir a l’escola i seguir el ritme habitual d’escolarització.

Per a disposar sempre d’un pediatra al teu centre escolar, per a resoldre dubtes o atendre urgències en temps real, contacta amb nosaltres!

SOLICITAR INFO