Royal Caribbean col · labora amb la Fundació Hospital de Nens

La companyia de creuers Royal Caribbean ha anunciat un acord de col · laboració amb la Fundació Hospital de Nens de Barcelona. Aquest acord es materialitzarà a través d’un concurs: “El Genio de la Navidad”, dirigit a nens, fills d’agents de viatges, amb edats compreses entre els 3 i 14 anys. Una iniciativa que es realitza des de fa anys amb molt èxit i que en aquesta edició ha cobrat un matís més social.

Els participants hauran de realitzar un dibuix, imatge o composició artística en mida DinA4 que tingui com a tema central “El Nadal en família”. Per cada dibuix rebut Royal Caribbean destinarà 6 € a la Fundació Hospital de Nens de Barcelona per a projectes de pobresa infantil a Barcelona.

Segons Marc Pedrol, director de Comunicació i Màrqueting de Royal Caribbean a Espanya, “per a la nostra companyia, la relació amb els agents de viatges és molt important i iniciatives com aquesta ens permeten acostar-nos més a ells ia les seves famílies per fomentar una relació que sigui fructífera per a ambdós i que vagi més enllà del merament comercial. Tot això sense deixar de banda el nostre compromís amb la infància i amb entitats que fan tant per ella com la Fundació Hospital de Nens de Barcelona “.

En funció de l’edat dels participants, s’establiran quatre categories amb els seus corresponents premis:
-Premi Aquanauts: 3 a 5 anys
-Premi Explorers: 6 a 8 anys
-Premi Voyagers: 9 a 11 anys
-Premi Navigators: 12 a 14 anys

Els guanyadors seran premiats amb un creuer de cinc nits a la primavera per a 4 persones (2 adults i 2 nens) al Liberty of the Seas, el vaixell més original del Mediterrani, que compta, entre altres atraccions, amb una piscina per fer surf, un rocòdrom, una pista de patinatge sobre gel i personatges de les pel · lícules de DreamWorks com Shrek, els Pingüins de Madagascar o el Po de Kung Fu Panda.

El termini de recepció d’obres finalitzarà el pròxim 13 de desembre i només s’admetrà un únic dibuix per participant,

Més informació www.elgeniodelanavidad.com