Trobada de la Fundació Barça amb els hospitals pediàtrics de referència

El passat diumenge, el vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Jordi Cardoner, i la directora general de la Fundació Barça, Maria Vallès, van tenir una trobada amb els responsables dels principals hospitals de referència pediàtrica de Catalunyaamb l’objectiu de fer balanç del Programa pel Benestar Pediàtric, en què s’engloba la col·laboració conjunta. 

En la trobada es va portar a terme una presentació resum i resultats i actuacions del programa que permeten avançar en aquesta col·laboració. En la reunió van participar el Dr. Massaguer, Director Mèdic d’HM Nens juntament amb representants de l’Hospital de Sant Joan de Déu, de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, de l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau i de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

El Programa de Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació Barça i dels hospitals que hi col·laboren té com a objectiu fomentar el benestar emocional dels nens i nenes amb malalties greus, mitjançant el reforç d’emocions positives. El programa està dividit en tres projectes: Il·lusions (promou trobades amb jugadors i seccions), Donacions (lliurament de material divers) i Hospitals.

El projecte conjunt amb hospitals fomenta la millora en l’hospitalització dels nens i nenes mitjançant l’ús de les noves tecnologies (experiències virtuals), així com les visites dels jugadors del primer equip i de les diferents seccions esportives del Barça.