La mort del nen amb diftèria ens colpeix

El dissabte, mentre a l’hospital compartíem amb un grup de pares i mares molt motivats el taller de reanimació cardiopulmonar, vam saber la notícia de la mort del nen de 6 anys infectat per diftèria.

És un trist succés, no només per la família, a la que volem transmetre el nostre condol, sino també pels professionals i per la societat al complert. La mort d’un nen sempre és lamentable, però es fa especialment punyent quan sabem que és una mort prevenible. Aprofitem també per agraïr als companys de la Vall d’Hebron el seu esforç en donar tractaments i cures a aquest petit, lluitant contra un enemic desconegut per molts de nosaltres i amb la forta pressió mediàtica d’aquests dies.

Des de la Fundació Hospital de Nens defensem la vacunació com la forma més efectiva de protegir els teus fills davant de malalties infeccioses que poden tenir tràgiques conseqüències.

Els pediatres estem oberts a resoldre tots els dubtes que pugueu tenir i a parlar-ne!

Més informació:

http://bloccat.hospitaldenens.com/2012/01/cinc-raons-per-vacunar-als-teus-fills.html

http://www.lavanguardia.com/vida/20150627/54432568782/muere-el-nino-de-6-anos-contagiado-de-difteria-tras-casi-un-mes-hospitalizado.html

http://vacunasaep.org/profesionales/noticias/fallece-el-nino-enfermo-de-difteria