Obertura de Consultes Externes i Àrea Dental els dissabtes

Des de fa diversos mesos l’Àrea Dental de HM Nens ofereix servei d’urgències i de consultes programades (primeres visites i controls) els dissabtes de 8 a 20h.

A aquesta iniciativa de mantenir les consultes obertes també els dissabtes, s’uneix a partir del mes de juny el Servei de Pediatria en horari de matins (9-13,30h) i progressivament podreu trobar altres especialitats com Oftalmologia i Traumatologia.

Obrir les consultes els dissabtes ens permet ampliar l’oferta horària ara disponible, facilitar la conciliació de les famílies i espaiar les agendes de forma adequada per poder mantenir les sales d’espera amb una afluència que permeti mantenir les distàncies de seguretat adequades.

Pots sol·licitar visita a través dels canals habituals com la cita en línia, telefònicament o de forma presencial.

L’epidèmia per covid-19 ha condicionat un canvi de circuits amb l’objectiu que l’hospital continuï sent un lloc segur per als nens i les nenes que ens visiten i les seves famílies. Hem aconseguit que HM Nens sigui un hospital que compleix unes condicions de seguretat importants, amb circuits de baixa exposició a l’coronavirus. Per a això revisem els nostres protocols de forma contínua, utilitzem equips de protecció individual i formem al nostre personal per donar el millor servei.

Recordeu que en aquesta època només es permet un acompanyant per nen / a i que heu d’acudir amb mascareta.

L’obertura de les consultes externes inicia una nova etapa post-covid en què el nostre objectiu segueix sent donar el millor servei possible a les famílies que confien la salut dels seus fills en nosaltres.