Premi Profesional DKV per la Fundació Hospital de Nens de Barcelona

premio DKV, Obra Social, solidaridad, responsabilidad social corporativa

En el marc incomparable de la Llotja de Mar de Barcelona el 8 de juny ha tingut lloc el lliurament dels III Premis DKV Medicina i Solidaritat. Són uns premis que per tercer any consecutiu reconeixen a entitats i persones que han demostrat la seva capacitat solidària en l’àmbit de la salut i del benestar.

Després d’una avaluació de més de 400 candidatures, la Fundació Hospital de Nens ha rebut el Premi Professional DKV com a reconeixement pel seu acompliment en l’excel·lència, en el nostre cas d’atenció a la salut infantil, especialment de la infància més vulnerable a través de l’Obra social. Va recollir el premi el Dr. Javier Massaguer, Director General de la institució.

En una gala amenitzada pel Mago More, va ser una alegria poder compartir la tarda amb la resta de premiats. L’entitat Obertament, en la seva lluita contra l’estigma i la discriminació en salut mental -Premi Ciutat de Barcelona-; Afanic, una organització que ofereix una esperança per als nens amb càncer de Bolívia -Premi a la trajectòria- i Ulls del Món, organització que lluita contra la ceguesa evitable als països més pobres del món -Premi DKV Medicina i Solidaritat-.

El Sr. Josep Santacreu -Conseller Delegat de DKV- i el Sr. Javier Vega de Seoane -President de DKV- van ressaltar la importància de la responsabilitat social corporativa i la tasca importantíssima de totes les candidatures presentades. El Sr. Xavier Trias, regidor de l’ajuntament de Barcelona i exalcalde de la ciutat, va dirigir unes afectuoses paraules als projectes pediàtrics.

Per a nosaltres és un orgull rebre aquest premi i ens anima a seguir cada dia donant oportunitats a més nens i nenes i les seves famílies.

Premis DKV

 

IMG_4713 Premios DKV