Nadal a l’Hospital de Nens

Nadal_HospitalNens

L’ambient nadalenc es respira entre les nostres parets. La decoració i l’esperit propi d’aquestes èpoques de l’any ens acompanyen des de fa uns dies.

En aquests dies hem rebut la visita de col·laboradors i amics, que ens ajuden per poder fer que aquests dies siguin més il·lusionants a les llars on no sempre arriben els recursos, vehiculats per l’Obra Social de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona.

El dia 11 ens va visitar Help Children BCN amb la seva caravana solidària, portant desenes de joguines que formen part de la campanya de recollida de joguines, activa des de fa més d’un segle.

El dia 13, Marta Arañó de Tinta i Vi, va dibuixar la nadala d’aquest any a Consultes Externes, envoltada de nens i nenes que també han col·laborat en la decoració de l’àrea.

El dia 14, pallassos van amenitzar l’estada de nens hospitalitzats i de les sales d’espera de l’hospital.

El dia 15 vam rebre la visita del Club Futbol Alzamora, que va aportar material esportiu per a distribuir entre els nostres nens. Els nois van conèixer també altres realitats diferents a les seves.

El dia 16, el Sr. Antonio Monter, Director General de “La Cala”, marca d’aperitius de innovació i tradició del famós xef Albert Adrià, va fer lliurament de berenars per a l’activitat solidària que va tenir lloc l’endemà juntament amb Michael Sonríe : un fantàstic dia al parc d’atraccions Port Aventura.

Moltes gràcies a tots per la vostra solidaritat i companyia!

postal-navidad-2016 port-aventura img_6805 img_6792 cf-alzamora

hcb-barcelona