David López i la iniciativa solidària de Mister

David López, un dels capitans de l’Espanyol, ens va visitar el passat divendres dia 11 com a punt final a la iniciativa solidària que va promoure Mister de Mundo Deportivo. El central perico va lliurar joguines als nens i les nenes ingressats / des a l’hospital, una iniciativa fruit del Fantasy solidari que es va dur a terme a la jornada 18 de Laliga.

David López va fer les delícies dels nens als quals va visitar al centre hospitalari, amb uns minuts d’afecte i d’emoció al lliurar-los alguns regals, després de compartir confidències amb ells i fer-se fotografies.

Mister va llançar el Fantasy solidari amb la col·laboració de David López a principis d’aquest mes. El recaptat en la jornada 18, quan els participants van fer una donació voluntària per jugar al Mister (per cada 45 crèdits de Mister, van aportar un euro per als nens hospitalitzats) que s’ha destinat a la compra de joguines per als nens hospitalitzats, a més d’una donació per als diferents projectes de la Fundació HM Obra Social Nens, ​​dedicats a atendre la salut infantil de nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

Més informació:

Mundo Deportivo