Les donacions puntuals de moltes persones fan que puguem arribar una mica més lluny. Si vols fer un donatiu, pots destinar-ho al projecte de la Fundación HM Obra Social Nens amb el que més identificat et sentis. També pots col.laborar amb nosaltres de forma periòdica.

No t’ho pensis més i anima’t

.
Puc desgravar a la declaració de la renta les donacions que faci?

Si has decidit fer-te soci o fer un donatiu puntual a la Fundació HM Obra Social Nens t’informem que et pots desgravar aquestes donacions de la teva declaració de la renda.

.

Persones físiques (IRPF)

Persones Físiques (IRPF)

 Percentatge de deducció

Primers 150€
80%
Resta
30%
Donacions plurianuals (a la mateixa entitat al menys 3 anys) superior a 150€*
35%
Límit deducció base liquidable
10%

*Per import igual o superior, en cada un d’ells, al de l’exercici anterior.

.
Persones jurídiques (IS)

Persones Jurídiques (IS)

 Percentatge de deducció

Donacions en general
35%
Donacions plurianuals (a la mateixa entitat al menys 3 anys)*
40%
Límite deducción base liquidable
10%

*Per import igual o superior, en cada un d’ells, al de l’exercici anterior.

.

Consulta aquí les condicions de Desgravació fiscal per la teva donació a la Fundación HM Obra Social Nens

Info. Desgravación fiscal FHMOSN_CAT

:

  • Preu: 0,00 €
  • 0,00 €
    Per fer una donació puntual pots:
    - Col·laborar a través de BIZUM® amb el Codi de campanya: 03318. Veure Guia de pagament amb BIZUM®.
    - Fer una transferència bancària de la quantitat que hagis seleccionat prèviament, al número de compte: ES81-2100-8650-91-0200218688
    Un cop rebuda la seva sol·licitud de subscripció, ens posarem en contacte amb vostè.
  • De conformitat amb la normativa vigent de protecció de dades (Reglament UE 2016/679 i L.O. 3/2018) us facilitem la següent informació sobre el tractament de dades: Responsable del tractament: FUNDACIÓN DE INVESTIGACIÓN HM HOSPITALES. NIF. G83643841. Adreça: Plaza del Conde Valle Suchil nº2, planta 1, 28015, Madrid. CIF: G83643841. Contacte DPO: dpo@hmhospitales.com. Finalitats: (1) Gestionar i tramitar els donatius efectuats i (2) Identificació del donant, als efectes de garantir el compliment de la normativa de prevenció de blanqueig de capitals. Legitimació: (1) L'art. 6.1.a) RGPD: L'interessat dóna el seu consentiment per al tractament i (2) L'art 6.1.c) RGPD. El compliment d'una obligació legal. Criteris de conservació: els terminis establerts legalment i, en tot cas, mentre no prescriguin les possibles accions legals derivades de la finalitat i del tractament. Comunicació de les dades: no està previst comunicar les dades a tercers, excepte obligació legal o requeriment judicial. Drets que assisteixen a l'interessat: Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació, oposició i retirada del consentiment, enviant la vostra sol·licitud juntament amb un document acreditatiu de la vostra identitat a la direcció del Responsable esmentada anteriorment. Igualment, teniu dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es), si considereu que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.