Benvinguts al web de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona, centre nascut entre els anys 1886 i 1890 gràcies a l’esforç de la Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül. És aquest esperit generós el que sempre ens ha impulsat a garantir el benestar dels pacients i dels més necessitats.

La Fundació Hospital de Nens de Barcelona és un dels centres pioners en assistència, docència i investigació en el camp de la pediatria. Té totes les especialitats, amb servei d’ambulatori i quirúrgic, urgències les 24 hores per a pacients d’entre 0 i 18 anys i un dels millors serveis en ortodòncia i odontologia d’Europa.

Avui gaudim d’unes instal·lacions excel·lents amb el suport dels últims avenços tecnològics, però creiem que l’activitat que es fa s’ha d’inscriure dins un marc jurídic, tècnic i deontològic format per un equip de persones molt ben preparades professionalment i humanament.

La Fundació Hospital de Nens de Barcelona està concertada amb la major part de les entitats d’assegurances sanitàries, amb les quals col·labora per donar una nova medicina de qualitat als infants i adolescents.

 

  Memoria Fundació Hospital de Nens

 

Esperem que la informació que trobareu en aquesta pàgina web sigui del vostre interès. Així mateix, sapigueu que estem oberts als vostres suggeriments i no dubteu a posar-vos en contacte davant qualsevol dubte. Entre tots farem d’aquest un espai d’informació pràctica, però sobretot participatiu. Gràcies per la vostra atenció i benvinguts a la Fundació Hospital de Nens de Barcelona.