Violeta Frank

Violeta Frank és una advocada argentina que va decidir donar un tomb a la seva carrera, donada la seva vocació pel disseny i l’art, formant-se en gestió cultural alhora que fundant i dirigint a Argentina la Fundació Melian, d’Art i Cultura Llatinoamericana. En els últims anys es va radicar a Europa, on va decidir especialitzar-se en l’àrea de màrqueting i direcció d’indústries de el sector del luxe, amb l’especial intensió d’aplicar nous valors i conceptes a l’àmbit de l’art, en l’experiència de les persones i la seva relació amb l’espai creatiu. Recentment va crear la productora d’art VF Art Projects, amb base a Luxemburg i Espanya, com dirigeix ​​en l’actualitat. Vinculada des de sempre, paral·lelament, amb projectes socials relacionats amb l’educació, salut i benestar de nens i joves.

“Amb la convicció que la unió entre les persones i la col·laboració conjunta fan real tants somnis … M’enorgulleix caminar al costat de la Fundación HM Obra Social Nens en vies de recuperar sanes somriures en tants nens. Perquè la salut és un dret de tots, i els més petits, el nostre futur, mereixen encara més tot el nostre suport i cura. Et sumes tu també? “

Pep Planas

Es forma a l’Institut del Teatre de Terrassa, al “Conservatoire National Supérieur d’Art Dramatique” de París -on resideix durant cinc anys i on té l’oportunitat de treballar amb personalitats com Matthias Langhoff, Jean Reno, Lluís Pasqual i Gérard Desarthe-, i al “Professional Theater Training Program” de Milwaukee, als EEUU.

En teatre, ha treballat amb directors com Josep Maria Flotats, Calixto Bieito, Lluís Homar, Carme Portacelli, Ferran Madico, Esteve Polls, Ariel Garcia Valdés, Albert Mestres, Joan Maria Gual, Pep Pla, Abel Folk, Àngels Aymar, Josep Maria Mestres, Pere Riera i Guido Torlonia.

Igualment ha treballat en nombroses sèries de televisió com “Secrets de família”, “Estació d’enllaç”, “Laberint d’ombres”, “Temps de silenci”, “ El cor de la ciutat”, “Hospital Central”, “Jet Lag”, “La abuela de verano”, “Ventdelplà”, “Sagrada Família”, “Olor de colònia”, “Com si fos ahir”.. i en pel·lícules com “Mi hermano del alma”, “Carles, Príncep de Viana”, “Le grand batre”, “Fragments”, “És quan dormo”, “Xtrems”, “14 d’abril. Macià contra Companys” i “Desclassificats”.

“L’art és necessari per a la salut emocional de les persones i, a través de la Fundación HM Obra Social Nens, volem que arribi també als nens i nenes més vulnerables.”