XIX Reunió de la Societat Catalana de Pediatria a Vilafranca

SCP

El passat dissabte dia 11 vam estar a Vilafranca del Penedès a la XIX Reunió de la Societat Catalana de Pediatria, cita anual on els pediatres i cirurgians del territorio compartim les nostres experiències en relació amb la nostra activitat profesional amb la salut infantil.

La Dra. Arce va participar en la primera taula rodona Web 2.0. Les noves tecnologies, problema o solució? Reflexionant sobre per què els pediatres han d’estar a la xarxa i explicant l’activitat digital de la nostra Fundació. Va compartir espai amb els Drs. Vicente Morales (Equip Pediàtric Alt Penedès), Jordi Fàbrega (Pediatria dels Pirineus) i Santi Garcia-Tornel (Hospital Sant Joan de Déu).

Posteriorment el Dr. Díaz va presentar les enquestes de satisfacció recollides en el programa d’Hospitalització Domiciliària, resumint la bona acollida que el programa ha tingut entre els nostres pacients. La seva comunicació va generar moltes preguntes entre els companys pediatres.

La Dra. Castillo, màster en Salut Infantil va presentar un pòster on es recollien tres casos familiars d’incontinencia pigmenti, treball elaborat amb col.laboració amb el Servei de Dermatologia.

Un cop més els pediatres participem en la divulgació i en la formació continuada. Ja tenim apuntada al calendari la data de la propera reunió de la Societat Catalana de Pediatria, que serà el proper any a la Seu d’Urgell.

SCP