Seguim sumant suports!

Les últimes setmanes han estat intenses per a l’Obra Social. Continuen les nostres col·laboracions amb la Fundació Cruyff, amb Alcampo Sant Adrià i amb Rodi Motor Services. Cada un d’ells, a la seva manera, col·labora amb nosaltres millorant l’atenció sanitària i afavorint l’accés a la cultura i a l’esport de nens en risc d’exclusió.

Open Day de la Fundació Cruyff

El passat 25 de maig va tenir lloc a les pistes de la Mar Bella a Barcelona, en un dia espectacular que anunciava la gran jornada de l’Open Day, la festa en què gràcies a la fundació Cruyff més de 800 nens i nenes participen en les diferents disciplines Esportives (futbol, bàsquet, atletisme, escalada…) és el premi per a tots els nens i nenes que en gaudeixen.

L’objectiu de la jornada és poder participar en el màxim de disciplines possibles per així poder gaudir del dia, no hi ha guanyadors ni perdedors perquè la fi de la mateixa és posar en joc el màxim de les capacitats.
Des de l’Obra Social de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona, juntament amb moltes altres entitats considerem que l’esport és una gran eina que potencia les diferents capacitats i possibilita la inclusió social, atès que tots disposem de capacitats diferents i des de la col·laboració podem arribar més lluny, com ens demostren dia a dia les persones que s’esforcen a practicar l’esport.

“Tu ets el motor es la seva imaginació”

 

La campanya solidària “Tu ets el motor de la seva imaginació” animava als clients de Rodi Motor Services a donar un llibre infantil durant la Setmana Internacional del llibre.
L’acte de lliurament dels llibres va tenir ha tingut lloc al nostre hospital i va comptar amb la presència de Josep Esteve, director general de Rodi, el passat dijous 25 de maig Rodi Motor Services, empresa de referència en el sector de la postvenda d’automòbil ha lliurat més de 500 llibres a la Fundació Hospital de Nens de Barcelona. El donatiu s’emmarca dins de la campanya de Rodi “Tu ets el motor de la seva imaginació”, que animava als seus clients a fer un llibre infantil en els seus tallers de Catalunya entre el 18 i el 22 d’abril, coincidint amb la Setmana Internacional de l’ llibre.
Rodi Motor Services va agrair la solidaritat dels seus clients amb el lliurament d’un xec regal de 20 euros a totes les persones que van fer un donatiu, i va sortejar el llibre de Marc Márquez “Els somnis es compleixen” entre tots els participants a través de la seva pàgina de Facebook.

Víctor Tomás rep a la guanyadora del sorteig solidari

La guanyadora del sorteig promogut per Bidaway per conéixer Víctor Tomás en l’últim partit de la lliga Asobal va ser Montse Baylach. L’ acció solidària també ja beneficiat a l’Obra Social. 

Moltes gràcies Víctor, un excel.lent esportista i millor persona! 

“Cap nen sense una atenció sanitària de qualitat”

Amb el lema “Cap nen sense una atenció sanitària de qualitat” iniciàvem el passat dia 30 de maig la presentació de l’Obra Social de l’Hospital de Nens de Barcelona a les instal·lacions que Alcampo té a Sant Adrià del Besòs, com una de les accions que programem realitzar conjuntament.
Durant l’any passat la Fundació Alcampo per a la Joventut ens va triar com a projecte amb el qual col·laborar i amb 12.000 euros que va donar a la Fundació Hospital de Nens de Barcelona podem atendre nens i joves oferint assistència psicoterapèutica especialment a la població de la zona propera a l’hipermercat.
El projecte es desenvolupa en les pròpies instal·lacions de l’hospital amb diferents tipus d’intervencions: sessions de psicoteràpia individual i familiar, reeducació psicopedagògica, sessions grupals per a la socialització i gestions d’emocions, tot amb la finalitat de facilitar un millor desenvolupament dels infants i joves .
A la xerrada informativa van assistir unes 40 persones, empleats d’Alcampo, amb la intenció de poder ser informadors dels seus equips i així donar a conèixer la feina que es realitza en l’Obra Social i poder col·laborar en les dues vies. La interacció de la sessió va ser molt positiva per tots nosaltres.

Més informació:

Open Day Fundació Cruyff
Rodi Motor Services
Alcampo Sant Adrià i projecte psicosocial