Participació en el III Curs d’Odontologia Hospitalària

curs-odontopediatria

 

curs-odontopediatria

 

Els passats dies 7 i 8 de febrer l’equip de professionals que formen part del Servei d’Odontopediatria de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona va participar activament en el III Curs d’Odontologia Hospitalària dirigit pels doctors A. Cahuana i A. Rivera que va tenir lloc a l’Hospital de Sant Joan de Déu (Esplugues Llobregat).

La Dra. Maura, responsable del Servei d’ Odontopediatria va moderar una taula rodona en què es van tractar temes molt diversos com patologia de la polpa , seqüeles de traumatismes dentals i fractura condilar. A més va presentar davant l’auditori un pòster institucional on s’explicava el funcionament i els serveis que s’ofereixen al Servei d’Odontopediatria de la Fundació, així com la interrelació amb els altres serveis que conformen l’Àrea Dental i la seva capacitat d’oferir un tractament integral de totes les necessitats del pacient i la seva col·laboració docent amb diferents màsters tant de la Universitat de Barcelona com de la Universitat Internacional de Catalunya .

D’altra banda les Doctores Ferres – Amat, Díaz, Herrera i Galofré , membres de l’equip , van presentar diferents casos clínics d’interès científic.

POSTER-III-Curso-Odontologia-Hospitalaria-HSJD-Feb-14