Els nens ingressats a HM Nens reben la visita dels jugadors de futbol sala de FC Barcelona

Els nens i nenes que aquests dies estan ingressats a HM Nens han rebut una sorprenent i inesperada visita, la d’alguns jugadors de l’equip de futbol sala del FC Barcelona. En el marc de la campanya ‘És Nadal tot l’any’, impulsada per la Fundació FC Barcelona, Sergio Lozano, Ferrao, Sergio González, Miquel Feixas i Àlex Yepes es van interessar per l’estat de salut dels petits.

La comitiva blaugrana, encapçalada pel directiu Aureli Mas i la directora general de la Fundació FC Barcelona, la Dra. Marta Segú, van ser rebuts per Antoni Garrell, president d’HM Hospitales a Catalunya, i la Dra. Maria Milá, directora mèdica d’HM Nens.

Durant unes hores, els jugadors barcelonistes van fer més agradable l’estada a l’hospital explicant als nens i nenes els secrets d’aquesta disciplina futbolística, que tot i que és més petita i menys reconeguda que la que es juga a la gespa gran, proporciona al club tantes o més alegries que la dels homes que dirigeix Xavi Hernández.

La campanya ‘És Nadal tot l’any’ va començar fa sis anys amb l’objectiu de desestacionalitzar les visites als centres sanitaris dels jugadors i jugadores dels diferents equips professionals del FC Barcelona i obrir-les més enllà del període nadalenc.