Les parets de l’hospital s’omplen d’art: Exposició Art Solidari “Infància”

pinturas-HNB

pinturas-HNB

“L’art no reprodueix allò que és visible sinó que fa visible allò que no sempre ho és” – Paul Klee

L’art, des que ha estat creat per l’home com el mitjà més elevat per repensar i reinventar-se a si mateix, sempre ha portat la llavor de la bellesa i de la redempció, de l’esperança de la victòria de la vida sobre la mort i de la llum sobre cada fosc. Mogut pels esperits més sensibles, per la seva naturalesa és capaç de fer somiar i de retenir en una forma l’ànima de qui mira.

CARTELL-la-infanciaQuan es troba amb el sentiment de solidaritat s’encén el foc d’una emoció difícil d’extingir: l’emoció que està en els ulls d’aquells que senten gratitud cap a aquells que els tendeixen una mà amiga en moments d’angoixa o patiment, noble com la riquesa de valors que té la llarga història de l’Hospital de Nens, promotor d’aquest important esdeveniment.

L’art en la seva forma més sublim és l’expressió estètica interior de l’artista sobre el món que l’envolta i la seva comunitat. En aquest aspecte, la comunitat humana, com un moment d’intercanvi i la comparació dels microcosmos que la caracteritza, té l’encant d’una simfonia musical, on la pluralitat de punts de vista genera un debat i una reflexió sobre la seva condició.

L’ONG Help Children Barcelona, en la seva missió solidària i cultural, organitza l’esdeveniment d’Art Solidària “Infància” i integrant diferents realitats, la Fundació Hospital de Nens de Barcelona i el grup de Art Viu, promouen l’art i la cultura com una de les vies més desitjades i efectives de fer un canvi fonamental en els éssers humans per a la creació d’un món més solidari i més just.

“La paraula progrés no té cap sentit mentre hi hagi nens infeliços.” – Albert Einstein

Més informació: http://www.helpchildrenbcn.org