La ‘Fundación Inocente, Inocente’ atorga una ajuda de 10.000€ a la Fundación de Investigación HM Hospitales

La ‘Fundación Inocente Inocente’ ha anunciat la concessió d’un ajut de 10.000 euros a la ‘Fundació d’Investigació HM Hospitals’ per col·laborar en el finançament de el programa ‘Atenció odontològica a menors amb discapacitat de famílies en situació de vulnerabilitat i risc social’, que es desenvolupa a l’Hospital HM Nens de Barcelona sota el paraigua de la ‘Fundación HM Obra Social Nens’.

La concessió d’aquest ajut s’engloba dins de el projecte de la ‘Fundació Innocent, Innocent’ per col·laborar amb entitats que lluiten contra l’exclusió social de la infància a Espanya. En concret, aquests ajuts es financen amb les donacions de la ‘Gala Innocent, Innocent’, que enguany ha celebrat el seu 25 Aniversari. Des d’aquesta fundació asseguren que en aquesta edició de 2021 s’han seleccionat 91 projectes als quals s’han destinat més de 1.200.000 euros en ajudes.

La pandèmia de la COVID-19 ha potenciat les necessitats socials a Espanya i la concessió d’aquests ajuts a entitats que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social de la infància a Espanya són més necessàries que mai. L’acte de lliurament dels ajuts va tenir lloc a la seu de la ‘Fundación Telefónica’.