La Fundació Hospital de Nens de Barcelona organitza el Curs de Formació i Supervisió en Psicoteràpia

INTERVENCIONS TERAPÈUTIQUES MITJANÇANT ELS GRUPS MULTIFAMILIARS

Destinat a professionals i estudiants universitaris relacionats amb la salut mental i altres àrees de la salut, la pedagogia i les relacions humanes, el propòsit del curs és constituir un grup obert de supervisió en psicoteràpia per tal d’oferir una formació continuada per a l’anàlisi i revisió dels diversos procediments terapèutics.

Ofereix  una  capacitació en la conducció de grups terapèutics amb un èmfasi especial en el model multifamiliar, perquè és un espai aglutinador de totes les possibles intervencions terapèutiques. Creació d’un grup multifamiliar dins la formació en el qual qualsevol família i tots els professionals estem convidats a participar.

MÈTODE
Trobades eminentment pràctiques amb dinàmiques grupals, revisió de material audiovisual (gravacions de grups terapèutics i pel·lícules de ficció) i recomanacions bibliogràfiques.

CALENDARI
El curs consta d’una trobada mensual els dissabtes de 9.30 h a 12.30 h,
en el supòsit que es pugui crear el grup multifamiliar.
Calendari (provisional) per a l’any 2012:  14 d’abril – 12 de maig  – 16 de juny – 14 de juliol -15 de setembre – 20 d’octubre-  24 de novembre – 15 de desembre .

ACREDITACIÓ:
2 crèdits de lliure disposició per la Universitat Miguel Hernández per a un mínim de 40 hores teòriques i pràctiques.

LLOC: Sala d’actes de l’Hospital de Nens. C/ Consell de Cent, 437. Barcelona.

DOCENTS: Xavier Sempere, psiquiatre, terapeuta familiar i grupal, docent-supervisor en psicoteràpia, conductor de grups multifamiliars,  i Claudio Fuenzalida, psicòleg i docent-supervisor de grups multifamiliars.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:  
Tel.  689488441 / 630988727
A/e: asociacionsalutmental@gmail.com