La Fundació Hospital de Nens de Barcelona i Harley-Davidson posen en marxa la campanya de recollida de joguines per als nens de l’Hospital

motoristes HNB

Els motoristes encenen motors per a ajudar als nens de la Fundació

Com tots els desembres des de l’any 1912, la Fundació Hospital de Nens de Barcelona realitza una campanya de recollida de joguines per als nens més desfavorits. Aquest any, l’entrega de regals ha arrencat de mans de la marca de motocicletes Harley-Davidson. El passat dissabte dia 30 de novembre, una vintena de Harley-Davidson van apagar els motors a les portes de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona per a portar regals i il·lusió als nens.

Enguany, la campanya de recollida de joguines de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona compta amb la col·laboració de moltes altres organitzacions que durant el mes de desembre aniran portant els seus regals als nens de la Fundació.

A més d’aquesta campanya anual de recollida de joguines, la Fundació Hospital de Nens de Barcelona capta donacions per programes específics d’ajuda de la seva Obra Social. Des de fa 10 anys hi ha els Programes Hondures i Guatemala i aquest any ha posat en marxa el Programa Salut i Nens Barcelona 2012 dedicat a cobrir necessitats de salut de la població infantil del nostre entorn amb manca de recursos.

motoristes HNB