La Fundació Hospital de Nens col.labora amb el projecte Tasta! Toca! Olora! per a sordcecs

tasta toca olora

Els passats 21,22 i 23 de juliol ha tingut lloc en el marc del Festival Grec de Barcelona, l’espectacle Tasta! Toca! Olora! destinat a la difusiói sensibilitzacióde la problemàtica que afecta les persones sordcegues.

La sordceguesa és una doble discapacitat que afecta prop de 3.000 catalans, dels quals 1.800 viuen a Barcelona. Hi ha espectacles adaptats per a persones amb discapacitat, peròmolt pocs pensats i creats en aquest context.

Tasta! Toca! Olora! és un espectacle amb la finalitat que les persones amb sordceguesa puguin sentir una experiència única i perquèles persones no sordcegues puguem apropar-nos a la seva realitat des del gaudi dels sentits. Inspirat en la pel·lícula Ratatouille, tal com la rata guia el cuiner estirant-li els cabells, els mediadors es comuniquen amb l’espectador sempre amb les mans. Així, els participants, privats del sentit de l’oïda i de la vista, emprenen un viatge gastronòmic excepcional.

La FundacióHospital de Nens téel plaer de donar suport a aquest projecte que s’ha pogut dur a terme gràcies a l’esforçi l’empenta de l’Àurea Millán, autèntica “alma mater” del projecte i l’inestimable col.laboracióde Comediants i FundacióAlícia.

En el següent enllaçdescobrireu tots els detalls del projecte Tasta! Toca! Olora! http://verkami.com/projects/9160-tasta-toca-olora

tasta toca olora

 

L’Àurea Millán, impulsora del projecte, amb els membres de la Fundació