Gran èxit de la Jornada Anual de la Fundació Hospital de Nens

Mesa inaugural jornada 2013

Dissabte passat va tenir lloc la XXIII Jornada Medicoquirúrgica que es realitza anualment com havíem anat informant en dies anteriors. La jornada va tenir un notable èxit d’assistència tant presencial com a través de les pantalles i la connexió a internet gràcies a l’streaming.

Actualment els vídeos segueixen estant disponibles, de manera que ens podeu veure en diferit.

Es van tractar diversos temes d’actualitat pediàtrica. En primer lloc el Dr. Bel i la Dra. Mònica Peitx parlaren sobre obesitat incidint en aspectes preventius i en la importància dels estils de vida. Posteriorment la Dra Amalia Arce i la Sra Katia Alonso van exposar el triatge com una eina indispensable en el Servei d’Urgències, començant amb un retrat de les nostres Urgències i la necessitat d’establir un ordre en l’atenció, per analitzar posteriorment els objectius i la dinàmica del triatge.

Després del descans, el Dr. Martín Orte va parlar de diarrees infantils, amb les recomanacions actuals pel que fa a tractament i l’alimentació. Posteriorment la Dra. Llagostera va exposar el nou programa del nen sa de la Fundació i per finalitzar, el Dr Moraga, president de la Societat Catalana de Pediatria ens va presentar la nova vacuna contra el meningococ B que pròximament estarà comercialitzada.

El resum dels tuits de la jornada

 

Mesa inaugural jornada 2013